Idilli élet 160 nm2-en.

1. Kívülről

Ez történik, ha egy iparművész és egy dizájner-építész házaspár saját kezűleg vesz kezelésbe egy birtokot. A kívülről is takarosnak tűnő meseházban 3 gyerekkel, 20 tyúkkal, 2 lóval, egy szamárral, egy papagájjal és egy macskával él Kelly és Mark.

2. Nappali

A feleség, Kelly nem csak jó ízléssel van megáldva, de a takarékosságban is élen jár, ügyesen szerzett be különleges darabokat, jutányos áron. Például sérült kirakati bútordarabokat vásárolt. A garázsajtó ötlete is az ő fejéből pattant ki, szeretett volna különleges rálátást a kertre.

3. Étkező

A lazacszínű fenyőasztal köré felújított, kék székek kerültek. Érdemes egy pillantást vetni a fatüzelésű kályhára, amin főzni is lehet, és a zsákvászon lámpaernyőre!

4. Konyha

A fa uralkodik a konyhában is, a háziasszony saját kezűleg bontotta le a nagymama elhanyagolt konyhájának burkolatát, hogy aztán családi örökségként itt kapja meg méltó helyét.

5. A nagyfiú szobája

Itt minden gyereknek megvan a saját helye: Finn például ebben a takaros szobában lakik. A hatalmas bőrönd, a földgömbök és állatábrázolások azt sejtetik, hogy itt egy nagy utazó lakik.

6. A nagylány szobája

Chatham minden bizonnyal a szülei tehetségét örökölte: a babáját saját maga varrta!

7. A kicsi birodalma

Hollings szobájában a meleg arany szín dominál. Egy ilyen alvókuckót alighanem minden gyerek elfogadna.

8. Fürdőszoba

Ámulatba ejtő, ahogyan a cink mosogatóból itt mosdó lett.

9. Veranda

Rusztikus hangulat, bűbájos festménnyel, szőnyeggel.

10. Együtt

A család igazán szeret itt élni, amin a képeket elnézve egyáltalán nem csodálkozunk.

Forrás: CountryLiving, fotók: Brian Woodcock