A termék az utcán hever.

Átlátszó fóliába, zacskóba csomagolt, csokorba rendezett őszi levelekről készült képek taroltak nemrég az interneten.

A színes avart egy angol szupermarket hálózat, a Waitrose értékesíti 6 fontért (kb. 2400 Ft). Mivel a lehullott faleveleket az utcán vagy a parkokban ingyen is begyűjthetjük, a termék megjelenése érthető módon felháborodást keltett a vásárlók körében, a legtöbben hatalmas pofátlanságnak tartják, hogy ilyesmit árulnak pénzért.

A különös levélcsokor az őszi dekorációk között tűnt fel a polcokon arra biztatva a vásárlókat, hogy vigyék a kültéri érzést beltérre. Csinosítsuk a lakást frissen lehullott levelekkel, megjelenítve az ősz színeit a szobákban is. A felirat szerint a tapasztalt termesztők legszebb leveleit gyűjtötték nekünk össze, és gondosan óvták azokat, hogy a legjobb formájukban kerülhessenek a vásárlók elé.

A termék csupa negatív visszajelzést kapott, ám az áruházlánc azzal érvelt, hogy a vásárlók kérésére hozták be azt a kínálatba, mivel nagyon sokan szeretnék a koszorúkat, asztaldekorációkat, kopogtatókat levelekkel díszíteni.

Akadtak azonban olyanok is, akik védelmükbe vették a levélcsokrot, mondván láthatóan kiváló minőségű, szép áruhoz juthatunk. A vitát vélhetően az fogja eldönteni, hogy hány zacskóval tudnak ebből az újdonságból értékesíteni.

Forrás: www.odditycentral.com