Megosztoznak rajta.

Egy 32 éves kongói férfi, Luwizo egyszerre 3 hölgyet vett feleségül: Natasha, Natalie és Nadege egypetéjű hármasikrek. A színpompás esküvői ceremónia hírét a nemzetközi sajtó is felkapta.

Luwizo eredetileg Natalie-val ismerkedett meg a közösségi médián keresztül és beleszeretett a lányba. Natalie két nővére pedig az ikreknél oly könnyen kivitelezhető játékot űzte vele: ők is találkoztak a férfival, aki persze végig abban a hiszemben volt, hogy egyetlen barátnőjével randevúzik. Állítólag nem tudta megkülönböztetni a nővéreket, így nem vette észre a turpisságot sem.

Amikor a lányok felfedték, hogy hárman vannak és mindhárman rajonganak érte, a meglepett férfi realizálta, hogy időközben mindhárman elrabolták a szívét. Korábban az ikrek azt hitték, hogy a házasság majd szétválasztja őket és megbontja a szoros szövetségüket, de miután mindhárman ugyanabba a férfiba szerettek bele, ráébredtek, hogy az urukat is megoszthatják egymás között, ahogyan annyi mást az életben. Noha Luwizo-t elsőre sokkolta az ötlet, végül nem tanúsított nagy ellenállást és belement abba, hogy mindhárom lányt elvegye feleségül. A fiú nem tudta visszautasítani egyikőjüket sem, ezért úgy döntött, hogy mindhármuknak megkéri a kezét.

Luwizo saját bevallása szerint teljesen összezavarodott, amikor kiderült, hogy akit Natalie-nak hitt, az nem feltétlenül Natalie volt. Rájött, hogy már mindhárom lány elrabolta a szívét és bár Natalie-t készült feleségül venni, valójában nem tudja őket egymástól különválasztani.

Luwizo döntése nem aratott osztatlan sikert a családja körében. A poligámia miatt a szülei elítélték és nem is jelentek meg az esküvőn. A nővérei azonban lassacskán beletörődtek a helyzetbe és most már támogatják fivérüket a döntésben.

Forrás: www.odditycentral.com