Állati móka.

A Tail Company nemrég új kollekcióval jelentkezett. A miTail névre hallgató animatronikus farkak emberek számára készültek: ezek a puha, szőrös kiegészítők okostelefonnal is vezérelhetők.

Azt hihetnénk, hogy egy rajzfilm forgatására csöppentünk, de nem, valóban vannak olyanok, akik állati farkakat hordanak. Sőt, az elmúlt 15 évben az ilyen kiegészítőket piacra dobó cég egyre növekvő célközönségről számol be. A legújabb szériájuk, a miTail darabjainak gyártásához szükséges forrás 2 óra alatt összegyűlt közösségi finanszírozással. Nem csak állatbarátok, de filmrajongók, szerepjátékokat kedvelők és azok is magukra öltik őket, akik szeretnek mókázni, vagy kitűnni a tömegből.

A miTail animatronikus farok eltávolítható burkolattal, gyors USB töltési lehetőséggel, 10 órán át tartó működtethetőséggel, természetes rögzíthetőséggel, egyszerű, egykezes felszerelhetőséggel rendelkezik.

A miTail farkakat egy applikáció segítségével irányíthatjuk. Ez lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy különféle opciókból válasszon, és mivel a manuális irányítás egy idő után fárasztó, ezért okostelefonnal is lehet vezérelni a farkat. Utóbbi esetben magától kezd mozogni, különböző sebességi fokozatokkal, véletlenszerű mozgással, mint egy igazi farok.

Az új modell 20%-kal könnyebb is lett, mint az előző. Várhatóan 2021 augusztusától már a kereskedelemben is elérhető lesz, kb. 150 dollárért (kb. 40 ezer Ft).

Forrás: www.odditycentral.com