Micsoda lehetőség!

Mi, magyarok szokva vagyunk a furfangos főbérlőkhöz, szállástulajdonosokhoz: láttunk már pincéből kialakított vendégszobát, garázsból kreált apartmant. De még minket is meglepett az az igencsak élelmesnek nevezhető lakástulajdonos, aki irodaként hirdette meg az egyik helyiségét. Bár a fényképeken próbálta a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, egyértelmű, hogy valójában a WC-jét hirdeti.

A szobának saját bejárata van és az épület 1. emeletén található. A ’fantasztikus’ irodát heti 50 fontért (kb. 20 ezer Ft) bárki kibérelheti. A ’szerencsés’ bérlő egy WC-vel, ablakkal, mini hűtővel, íróasztallal, lámpával, székkel, vízforralóval és kávéfőzővel ellátott helyiségben töltheti a napját. El ne feledjük a szélessávú netet, a padlófűtést és az áramot, amelyet szintén használhat!

A tulajdonos ajánlása szerint kicsi és kompakt helyiség, ideális a magányos munkavégzéshez. Egyelőre nem kapkodnak a lehetőség után, mivel a hirdetés már jó ideje fenn van az interneten. Pedig a főbérlő még azt is hangsúlyozta, hogy szép, csendes iroda válhat belőle, a hosszabb távú bérlőnek még saját kulcsokat is adna.

Forrás: metro.co.uk