Hétvégi programajánló.

Mindenki tudja, hogy február 2-án a macit kell lesni: ha meglátja az árnyékát, még hosszú lesz a tél, ha viszont nem látja meg, kinn marad, és nemsokára már a tavaszt köszönthetjük. A medvelesnek már nálunk is hagyománya van, egyre több állatkert várja ezzel a különleges programmal a családokat.

Nézzük, mely állatkertekben forog minden a mackók körül!

Budapesten: Mackófesztivál a Fővárosi Állatkertben febr. 1-3.

A 14 év alatti, mackó jelmezben vagy mackóval érkező gyermekek számára a belépés 200 Ft/fő! Lesz mackóetetés, jegesmedve etetés, koncert, bábelőadás és még számos mackóság.

Tovább információ: www.zoobudapest.com

Budakeszin: Medveles a Budakeszi Vadasparkban febr. 2.

Vajon a Budakeszi Vadaspark két mackója, Romulus és Tibor meglátja az árnyékát? Mi áll ennek a hagyománynak a hátterében? Február 2-án, szombaton a Budakeszi Vadasparkba látogatók maradéktalanul megkapják a választ a feltett kérdéseikre, de a Medve-les nap további izgalmas programokkal is kecsegtet.

További információ: staging.brandlift-ssl.eu

Pécsett: Medvenapok a Pécsi Állatkertben febr. 2-3.

Játszóház, medveles, látványetetés és mézes méhészfoglalkozások is várják azokat, akik egy pécsi kirándulásra vállalkoznak.

További információ: pecszoo.hu

Szegeden: Medveles a Szegedi Vadasparkban febr. 2.

A vadasparkban az év első programja a medveles, amely során a látogatók megfigyelhetik, hogyan viselkednek a medvék a tél végéhez közeledve. Játékos programokkal is készülnek!

További információ: www.zooszeged.hu