Szőrtelen tapsifüles.

Mr. Bigglesworth története 2017. június 30-án indult, ekkor látta meg ugyanis a napvilágot a testvéreitől igencsak különböző nyulacska. Nem sokkal ezután talált rá Cassandra, aki felfigyelt szőrtelen kis testére a tenyésztő fotóján.

A kép mellé az volt írva, hogy a kopasz nyuszi nem eladó. Cassandra azonban nem tudta kiverni őt a fejéből, ezért megkérte a tenyésztőt, hogy küldjön még róla felvételeket, ha már megvenni nem lehet. Kiderült, hogy tulajdonképpen a nem eladó azt jelenti, hogy a tenyésztő nem kér érte pénzt, akár ingyen is odaadja, ha valaki kéri.

https://www.instagram.com/p/B8m665InXm9/

https://www.instagram.com/p/B82PUsxnqFG/

Mr Bigglesworth (aki nevét az Austin Powers kopasz macskája után kapta) 2017. augusztus 24-én csatlakozott az új családjához. Gazdái próbáltak minden fellelhető információhoz hozzájutni, de nem sok sikerrel jártak. Az interneten azonban néhány hét alatt rátaláltak a sorstársakra: olyan gazdikra, tenyésztőkre, akik rendelkeztek némi információval hasonló állatokról.

Kiderült, hogy ez a szőrtelenség nem betegség, hanem egy genetikailag meghatározott megjelenési forma, az így született nyuszik azonban sokszor csak a 4 hetes kort érik meg.

Nem lehet tudni, hogy esetleg lesz-e később gyér szőrzete, foltokban növő bundája Mr. Bigglesworth-nek, aki azóta is él és virul.

https://www.instagram.com/p/B87mAQcHRL5/

Mr. Bigglesworth nem tétlenkedik: azóta profiljai és követői vannak a közösségi médiában.

Rengeteg embernek hoz örömet és vidámságot a mindennapjaiba, nem túlzás azt mondani, hogy igazi sztár lett.

https://www.instagram.com/p/B9Iq7VIHHv-/

https://www.instagram.com/p/B9di3aan4Ss/

Általában ruhácskában van – így védik a hidegtől és a sérülésektől, hiszen a bőre érzékeny. Nem tartózkodik a szabadban sem, hogy elkerülje a szúnyogokat, de ezt leszámítva boldog és egészséges nyuszinak tűnik. Ismeretségét arra is felhasználja, hogy állatvédő szervezeteknek gyűjtsön adományokat.

https://www.instagram.com/p/B9jEZPYH0fB/

https://www.instagram.com/p/B95eGOznbs9/

https://www.instagram.com/p/B-FyjzMnl45/

https://www.instagram.com/p/B-q1-OsH0ph/

https://www.instagram.com/p/B-dFvtVn1AD/

Forrás: www.mrbigglesworththebunny.com