Fedezd fel a benned élő finnt!

Az egyes országok különféle turisztikai promóciókkal próbálják meg magukhoz csábítani a turistákat. Vannak, akik a kulturális értékeket mutatják be, mások a természeti kincseket helyezik előtérbe és vannak a finnek, akik egészen különleges ötlettel álltak idén elő: boldogságkurzust tartanak.

Az 5 éve töretlenül a világ legboldogabb országának választott északi állam szeretné mindenkivel megosztani a boldogság titkát, éppen ezért egy boldogság mesterkurzust hirdetnek, amelyre 10 jelentkezőt hívnak meg a bolygó minden részéről.

A szerencsés nyertesek repülőjegyet és teljes ellátást kapnak, valamint részt vehetnek egy boldogság kurzuson, ahol szakértők útmutatásával lelhetnek rá a belső boldogságukra.

A pár napban terítékre került a természet, az életmód, az egészség, az egyensúly, a dizájn, a mindennapok, az étkezés és a jólét kérdése is.

A boldogság mesterkurzusra június 12-15-ig kerül sor a finnországi Kuru resortban, 10 szerencsés kiválasztott részére. A jelentkezéseket (egyéni és páros) április 2-áig várják.

A finnek – akik szinte minden évben a világ legboldogabb népének bizonyulnak – meglehetősen természetközeli életet élnek. Sok időt töltenek a szabadban, az erdőben vagy a vízparton. Energiával töltik fel őket az erdők, a tavak, a patakok, a szigetvilág tökéletes terepet nyújt a relaxációhoz, kikapcsolódáshoz, befelé forduláshoz.

A skandinávok boldogságát kutatva sokan az alacsonyabb elvárásokat említik, valamint azt, hogy megértsük, hogy nem vagyunk egyénileg különlegesek és elégedettséget találjunk a mindennapjainkban. Ezzel szemben a nyugati társadalmak egocentrikussága vagy déliek édes életet hajkurászó hozzáállása gyakran elégedetlenséget szül.

Forrás és jelentkezés: www.visitfinland.com