Ezt még ráteszem.

A Kína keleti részén élő Wang Yekun valóságos online sztárrá vált az internet segítségével, az általa készített felvételek már bejárták a világhálót. Ezeken a videókon nem csak elképesztő mutatványokat láthatunk, de a férfi azt is bemutatja, ha valami nem sikerül első kísérletre. Gyakran tucatnyi üveget tör össze az egyensúlyozási próbálkozások során, máskor az órákig történő beállítás ellenére egy pillanat alatt omlanak össze a kreációk.

Az eredetileg villanyszerelő Wang 2017-ben vágott bele a szokatlan hobbiba és csak 3 évvel később debütált a mutatványokkal a közösségi médiában. Napjainkban már több millióan követik a TikTokon.

Az egyensúlyozás művészet, néha komoly, néha mulatságos. Wang a legkülönbözőbb dolgokat pakolja egymásra, az üvegektől kezdve, a bicikliken át a mobiltelefonokig. Dinamikus installációiban emberek ülnek egy lábon álló székeken, mi pedig alig hiszünk a szemünknek, hogy miként nem borulnak fel.

Aki szeretné elkezdeni a nem könnyű tudományt, annak nem árt az extra adag türelem A kitartás a másik kulcsfontosságú tényező, akkor sem szabad feladni a próbálkozást, amikor az egész művünk az utolsó pillanatban borul le.

Forrás: www.odditycentral.com