A tündéri babát a képek kedvéért öltöztette be fotós anyukája.

Már a boltokban a Harry Potter legújabb kötete! A hétfő este bemutatott magyar fordítás megjelenésére összegyűlt rajongók alig fértek be a könyvesboltba, ahol leleplezték a könyvet.

Harry Potter és az elátkozott gyermek

A sorozat nyolcadik kötete valójában nem a nyolcadik rész, hanem egy színdarab szövegkönyve. Talán nem árulunk el azzal sokat, ha elmondjuk, hogy Harry ebben a részben már felnőtt, 3 gyermek apjaként vág neki a kalandoknak. A Harry Potter és az elátkozott gyermek című kötetet az írónő, J. K. Rowling már nem egyedül, hanem John Tiffany és Jack Thorne közreműködésével írta.

Varázslatos fotósorozat a Harry Potter-láz jegyében

A Harry Potter-láz viszont nem csitul, nem csak nálunk, de világszerte óriási rajongótábor várja mindig az újabb részeket (bár állítólag ugye, ez lesz az utolsó). Itt van például Kayla Glover fotós is, aki bűbájos kislányát, minden hónapban más-más témában kapja lencsevégre. A kislány, Lorelai most a Harry Potter-őrület jegyében készült fényképekről néz ránk. Az anyuka nem tagadja, hogy hatalmas rajongója a varázslótanoncként indult Harry-nek és rongyosra olvasott minden kötetet.

A képeken 3 hónapos volt Lorelai, mégis annyira profin (és cukin) pózol, hogy nem csodálkoznánk, ha belőle is varázsló válna.

Harry Potter-fotósorozat kisbabával

Harry Potter-fotósorozat kisbabával

Harry Potter-fotósorozat kisbabával

Harry Potter-fotósorozat kisbabával

Fotók: Kayla Layla Photography