Tökéletes hely pihenéshez, sütögetéshez.

Jó időben nem csak kertészkedni jó a birtokon, de pihenni, olvasni, relaxálni vagy éppen a barátokkal összegyűlni egy kis sütögetésre. Ez a saját kezűleg is elkészíthető pergola mindezt tudja: nem csak pihenőhely az egész családnak, de magában foglalja a kerti tűzhelyet is.

A blogger, Lauren Ashworth (Little White House Blog) által készített és bemutatott szerkezet maga a megvalósult álom. Nem marad ki belőle a sok-sok pihenőhely, a kerti sütögető, a vetítővászon, és a hintaszékek sem.

Fotó: LITTLE WHITE HOUSE BLOG/REMODELAHOLIC

Lauren szerint akár magunk is megpróbálkozhatunk a barkácsolással. A nem kevés munkával elkészíthető pergolában biztos, hogy rengeteg örömünk lesz. Valóságos oázis a kertben, egy fantasztikus hely, ahol együtt lehet az egész család, de bátran hívhatunk barátokat, szomszédokat is.

Fotó: LITTLE WHITE HOUSE BLOG/REMODELAHOLIC

Lauren és férje, Brett egyébként nagyjából két hét alatt hozták tető alá az elképzelésüket. A képeket elnézve azt kell mondanunk, hogy a házigazdák mindenre gondoltak: lehet itt enni-inni kényelmesen, kéznél van a faanyag a tűzrakáshoz, és nem lehet rossz az esti mozi sem. Árnyékolóval, rengeteg virággal még elbűvölőbbé tehetjük a helyet. Ha még egyáltalán lehet fokozni…

https://www.instagram.com/p/BTzscm1h_Dg/

Forrás: HouseBeautiful