Esküvők, összejövetelek fénypontja.

A friss virágokból készült függelékek most nagyon menőnek számítanak az esküvőkön. Nem csoda, hiszen mesés látványt nyújtanak, ráadásul az ügyes kezűek akár maguk is megpróbálhatják elkészíteni. Nem muszáj csak esküvőkben gondolkodni, a legközelebbi kertipartin, vacsorán is nekiláthatsz ennek a nem mindennapi dekorációnak.

https://www.instagram.com/p/BUM5aDagvDw/

Nem kell feltétlenül tonnányi csillárkölteményekre gondolnod, ez az oroszlánszájból készült függelék például nem csak bájos, de egyszerűen elkészíthető is. Arra figyelj, hogy erősen rögzítsd a virágokat és a tartót is, mert nem lenne jó, ha valakinek a vacsorájában landolna a műved.

Fotó: THE SWEETEST OCCASION

Ez a pasztellszínekben pompázó, rózsás függelék is hasonlóan készül, csak némi szalagra is szükséged lesz hozzá. A rövidebb-hosszabb szárral elhelyezett virágok dinamikája nagyon szépen érvényesül. Biztos, hogy az elkészült mű láttán mindenki eltátja a száját!

Fotó: HONESTLY WTF

Ez a lélegzetelállító, emeletes csillár úgy fest, mintha egyenesen lebegne. Az alapját egyébként hulahopp karika vagy drótból készült karika képezi. A két emeletet horgászzsinór rögzíti egymáshoz, a felső részre csak zöldek kerülnek, az alsó szintre viszont virágokat is tehetünk.

Fotó: WE ARE SCOUT

Forrás: HouseBeautiful