Kiköltözik a szőnyeg, és virágok nyílnak a falakon.

Lassan itt a teraszon elköltött vacsorák, kerti ebédek, beszélgetések ideje. Már készülődünk, takarítunk, vásárolunk, előveszünk, leporolunk, csinosítunk.

Visszatérő trendekkel és friss újdonságokkal érkezik 2017 nyara!

1. A nappali a kertbe költözik

Egyre komfortosabbak lesznek a kerti pihenők, a teraszok: a benti szőnyegek mellett az asztalok, a kanapék, a takarók, a párnák, a puffok is kiköltöznek. A terasz, az erkély szinte a nappali folytatásává válik.

Fotó: Pier 1 Imports

2. Vidám, nyomott mintás párnák

Néhány párna képes feldobni a legkomorabb garnitúrát is, márpedig vidám, vicces párnákban idén nem lesz hiány!

Fotó: One Kings Lane

3. Hűvös, tengeri színek

Hűvös kék, szürke, törtfehér, elefántcsont és krémszín mellett a tengerész vászonanyag is megjelenik a bútorokon.

Fotó: Pier 1 Imports

4. Retro-stílusú bútorok

Felejtsd el a kovácsoltvas székeket és ronda műanyag asztalokat! Az egyik legnagyobb meglepetés idén a retro stílusú bútorok megjelenése a kertekben. A fonott bútorok, a kötött dolgok, a sok textília jellemzi ezeket az összeállításokat.

Fotó: Article

5. Szokatlan színek a fonott bútorokon

A fonott bútor kollekciók újdonsága idén a bátrabb, merészebb színösszeállítás. A friss, üde világoskék, és a lágyabb pergamen szín jól kombinálható a már megszokott árnyalatokkal.

Fotó: Pier 1 Imports

6. Természetes anyagok mindenhol

A természetes anyagokból készült bútorok hódítanak a kerti bútorok között is. Fa, nád, rattan segítségével sokkal rusztikusabb, vidékiesebb hatást csempészhetünk kültérre is. Ma már a fabútorok időjárás-ellenállósága is kiváló!

Fotó: Article

7. Meglepő virágmotívumok

Nem csak az élő virágok lesznek jelen a kertekben, egészen váratlan kreációkkal is találkozhatunk. Például hatalmas, festett fémvirágokkal a hátsó falon.

Fotó: Pier 1 Imports

8. Mozaik asztalkák

A mozaikos asztalka is újra visszajön a divatba. Akár kis pakolóasztalként, akár nagy étkezőasztalként hozzuk be a teraszra, jól tesszük. Anyagát tekintve a természetes kövekből készültek mellett a kerámia és üvegmozaikok is hódítanak.

Fotó: Pier 1 Imports

Forrás: CountryLiving