A Halak kerti tóban gondolkodjon, a Rák pedig a szobában is boldogan kertészkedhet!

Mondd meg a horoszkópod, megmondom, mit ültess. Minden jegy személyiségéhez van ötletünk!

Kos

A Kosok tudják, hogy mit akarnak, és azt azonnal akarják. Így nekik a vasvirág (Zinnia) vagy a nebáncsvirág (Impatiens) ajánlott, mivel ezek a növények kevés figyelmet és türelmet igényelnek.

Nebantsvirag

Bika

A Bika szereti a lassú érzéki örömöket, az ő virága az orgona. A szerelme bevonzásához ibolyát kell ültetnie, ami a Vénuszhoz kapcsolódik, márpedig az a szerelem bolygója.

orgona

Ikrek

Az Ikrek a legeszesebb jegy, aki mindenkivel intellektuális kapcsolat kialakítására törekszik. Az ő növénye a rozmaring, ami a szellemi világosságért felel. Az illatos növények, mint a levendula vagy a gyöngyvirág szintén segítenek frissen tartani az elmét.

rozmaring

Rák

A Ráknak alapvető igénye, hogy a körülötte lévőket, gondozza, óvja, biztonságban tudja. Ezért számukra a jázmin ajánlott, amely megnyugtató hangulattal bír. A szobanövényeknek, cserepes növényeknek is hasonló a hatásuk.

jazmin

Oroszlán

Az oroszlán pozitív energiát és életkedvet hoz magával, bárhol is jár, ezért hozzá a derűs, vidám napraforgó illik. A kamilla és az orbáncfű is hasonló pozitív töltéssel rendelkezik!

Napragforgó

Szűz

Ha egyetlen szóval kellene jellemezni a Szűzeket, akkor az a munkamániás lenne. Állandóan a karrierjükön jár az eszük, ezért ajánlatos valériánát (macskagyökeret) ültetniük, hogy nyugodtan aludhassanak, a verbéna (vasfű) és az Echinacea (kasvirág) is jó segítség a nyugalom eléréshez, relaxációhoz.

kasvirág

Mérleg

Reménytelen romantikusok, tökéletes választás számukra a margaréta. A rózsák is passzolnak hozzájuk, hiszen a rózsa a szerelem virága.

rózsa

Skorpió

Kevésbé ismert, hogy a Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy, úgyhogy hozzájuk csak és kizárólag élettel teli növény illik. Mit szólnának az medveszőlőhöz, ez a helyes kis növény csupa vitalitás!

medveszőlő

Nyilas

A Nyilasok akkor a legboldogabbak, ha úton vannak. A magnólia remekül közvetíti ezt az életörömöt.

Magnólia

Bak

A Bakok nem félnek attól, hogy neki vágjanak a következő nagy projektnek, ezért az ő növényük a győztesek növénye, a babér. Ugye rémlik a babérkoszorú az ókori olimpiákról?

Babér

Vízöntő

A Vízöntő az, aki folyamatosan mozgásban van, aki összehozza az embereket, és közben egy örök álmodozó is. Neki a hegyékesség való, amely összehozza a személyisége álmodozó és ambiciózus részét.

Hegyékesség

Halak

Nem meglepő, hogy ez a jegy az egyik legkreatívabb, lelki síkon mozgó jegy az állatövben. A lótusz a hindu és buddhista vallásban is gyakran szerepel a spirituális ceremóniákon, ezért hozzá is remekül passzol. A Halak még arról is ismertek, hogy éjjel aktívak, ezért az éjszaka virágzó jázmin is jó választás.

Jázmin