Stílusos fürdőzés.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Amerikában új trend hódít: az eredetileg állatok itatására használt tartályok kerti medenceként tarolnak. És most itt a tartálykád! A tartálymedencékhez hasonlóan, ebben is fürdeni lehet, de nem csak szezonálisan, hanem egész évben.  Ráadásul stílusosan!

Egészen elképesztő, hogy milyen jól mutat a fürdőben, vagy akár a teraszon és ráadásul az ára sem vészes (az Amazonon jelenleg kb. 30-38 ezer Ft-ért kapható, a keresőbe azt írjuk: stock tank).

A galvanizált felületű kádak jól illenek a rusztikus lakásbelsőbe is, különösen jól festenek tégla vagy fafelületek mellett. Némelyiknek az oldalát hornyok, marások díszítik.

Fotó: apartmenttherapy.com/Pinterest

Egy New-York-ban található hotel, a Stickett Inn például ilyen fürdőkádakat használ, a vendégek nagy örömére.

https://www.instagram.com/p/BRvnNhOlE8a/

A tartálykádakat már a dizájnerek is felfedezték. A variációk száma végtelen: hiszen a felületet akár át is festhetjük. Nem csak a sima kád, de a fehér változat is remekül mutat a térben, letisztult külsővel.

https://www.instagram.com/p/BKQXtLsgw2y/

Persze a kádat is kivihetjük a szabadtérre is, ahogyan ez az úriember tette. A kádhoz épített melegítőrendszer 2-3 óra alatt fűti fel a vizet!

https://www.instagram.com/p/37C47NyFNH/

Forrás: HouseBeautiful