Kösd meg időben a céges partik legcukibb kiegészítőjét!

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a nagyszemű kötés sorra szedi áldozatait- a hatalmas, puha takarókkal indult a lavina. Azóta új darabok jelentek meg a palettán, ahogy közeledünk a decemberi ünnepek felé. A villámgyorsan elkészíthető mikulássapkával nem csak a saját alkotás örömét élheted át, de tökéletes dekorelem, vagy akár kiegészítő céges partira, télapó bulira, sőt ünnepi családi képeken is megállja a helyét.

https://www.instagram.com/p/BHHMLN8DxiY/

https://www.instagram.com/p/BaZhgveHy_I/?taken-by=laurenastondesigns

Az sem kizárt, hogy ebben indulj munkába a hideg reggeleken, a puha, vastag pamutfonalból készült fejfedő remek szolgálatot tesz a hűvösre fordult időjárásban.

A nagyszemű kötéssel akár a kezdők is megpróbálkozhatnak, ráadásul kötőtű sem szükséges, a kezünkkel tudunk alkotni. A kisebb változatban elkészített mikulássapka ideális dísz lesz koszorúhoz, ajtókopogtatóhoz vagy akár a karácsonyfára.

https://www.instagram.com/p/BMwD6vbDgrS/

Még van időd elkészülni vele, ugorj neki! Az Egyesült Államokban tavaly már rendelni is lehetett a mikulássapkákból, sőt a kötött kutyaruházat is divatba jött. Biztosak vagyunk benne, hogy idén még sok kötött holmival fogunk találkozni!

Forrás: www.countryliving.com