Egy nap extrákkal.

Már annyiféle különös jógairányzat létezik, köztük kecske-, sőt alpaka jóga is. Még mindig van új a nap alatt, ugyanis mostantól már lovas jógán is részt vehetünk feltéve, ha elutazunk Kentucky állambeli Lexingtonba.

A Hallway Feeds nevű cég most nyitotta meg a világ első lovas jóga lelkigyakorlat központját. Az egynapos feltöltődés alatt a résztvevők egy 60 perces lovas jóga órát próbálhatnak ki, amelyet négylábú jógik vezetnek: Swampy, Vanilla Ice és AppleJack. A lovakat természetesen szakképzett jógatanárok segítik, ők felelnek azért, hogy a paripák mozdulatait „lefordítsák” jóganyelvre és pozíciókra.

Az órát követően a lovasfarmon egy egyórás levezetés következik. A vendégek az éjszakát az előkelő szálláson tölthetik, az étkezés pedig a fehérjében gazdag reggeli és a helyi termékekből készült ebéd mellett privát luxusvacsorát is magában foglal.

A mindenféle extrákkal tartalmazó ajánlatért fejenként 5000 dollárt (kb. 1,8 millió Ft) kérnek, úgyhogy vélhetően nem kell majd tülekedni a helyekért.

Forrás: matadornetwork.com

A kiemelt kép illusztráció.