Rttfdrrtsrr.

Laptop a tengerparton, céges e-mailek a nyaraló teraszán, fontos telefonhívás a gleccser közepén: sokan még a vakáció idején sem tudnak a munkából kikapcsolódni. A stressz agyonnyomhatja az üdülést, mindenki ideges, a várva várt nyaralás családi veszekedésbe torkollik.

Izlandban egy nagyszerű ötlettel, egyedi megoldással próbálnak a dolgozókon segíteni. Egy turisztikai kampány keretében sajátos alkalmazottakat ajánlanak fel, hogy legyen, aki megválaszolja a leveleket addig is, amíg mi pihenünk.

Az izgalmas új projekt lehetőséget biztosít a látogatóknak arra, hogy kikapcsolódjanak, pihenjenek, lecsatlakozzanak a világhálóról és elmerüljenek az ország szépségeiben. Eközben nem kell aggódniuk a munka miatt sem, hiszen néhány magasan képzett, tehetséges izlandi ló tartja a frontot és válaszol helyettünk az e-mailekre. Ha azt hiszed viccelnek, alábecsülöd a négylábúak különleges képességeit!

Jelenleg a turisták 3 tündéri ló közül választhatják ki azt, aki válaszol majd a sürgető levelekre, miközben ők maguk vakációznak. Az első jelölt, Litla Stjarna Frá Hvítarholti gyorsan gépel, de közben hajlamos elszundítani. A fényesszőrű Hrímnir Frá Hvammi hatékony és bevállalósabb. A barátságos Hekla Frá Þorkellshóli pedig képzett a céges nyelvezetben.

Ne aggódj, ha nem tudod elképzelni, hogy miként tud a egy hatalmas ló a billentyűkön pötyögni, a megoldás ennél sokkal egyszerűbb. Óriási, lóméretű billentyűzet készült annak érdekében, hogy a négylábúak a legjobb feltételek mellett végezhessék a munkájukat.

Aki szeretné a szolgáltatást igénybe venni, a OutHorseYourEmail.com oldalon jegyezhet elő valamelyik állati munkaerőre.

Forrás: mymodernmet.com