10 változat az elegánstól a vidámig.

Nincs fenyőfa toboz nélkül – nincs karácsony tobozdísz nélkül! A begyűjtött termésekből, csillogó, elegáns vagy vidám dekorációt is készíthetsz, kedved szerint.

Aranyban játszó

Csak egy leheletnyi arany teszi fényessé és elegánssá ezt a tobozt, semmi túlzó ragyogás. Finom ecsettel, metál fényű arany festéket használva, a szélesebb pikkelyrészektől a keskenyebbekig haladjunk.

Tobozdíszekben tobzódunk thinkingcloset.com

Felmasnizva

Az év végi rohanásban ki ne örülne egy fél perc alatt elkészíthető dísznek? Mindössze egy zsinegből formázott hurokra lesz szükséged, amit ragasztópisztollyal a tobozra erősítesz, majd egy nagy szatén masnit kötsz a zsineg aljára.

Tobozdíszekben tobzódunk makeit-loveit.com

Ragyogó foltok

Az arany remekül mutat a fehér háttér előtt, ezért ezt a tobozt először fehérre festették, majd száradás után némi arany pöttyel tették ragyogóvá. A kék akasztó játékosságot csempész a fára.

Tobozdíszekben tobzódunk fromchinavillage.com

Csengőszó, csengőszó

Három toboz összefogva még jobb, mint egy, főként, ha egy kis csengő is kerül rájuk. Apró kis akasztókat fúrhatunk a tobozok aljára, hogy még könnyebb legyen dolgozni velük.

Tobozdíszekben tobzódunk bystephanielynn.com

Cuki madárkák

A gyerekek is imádni fogják ezt a díszt, amelyhez a toboz-testen kívül filc szárnyakra és fa fejre lesz szükség. Ugye, nem tűnik bonyolultnak a madárkák elkészítése?

Tobozdíszekben tobzódunk liagriffith.com

Csillogó pikkelyek

Csillogó festéket, vagy ragasztót használhatunk, hogy a tobozunk úgy nézzen ki, mintha most érkezett volna a hóeséséből.

Tobozdíszekben tobzódunk makingitinthemountains.com

Elő a fehérítővel

Igen, nem tévedés: fehérítővel lettek ezek a tobozok kezelve, hogy ilyen különleges színt kapjanak. Tegyük hozzá, hogy a művelet nem éppen gyors, egy hétig is ázhatnak a barna termések, mire elérik a kívánt színt.

Tobozdíszekben tobzódunk stonegableblog.com

Vidám színekben

Nagyon mutatós, ombre tobozok, az alsó pikkelyeket sötétebb színnel fessük, a felsőket világos árnyalattal.

Tobozdíszekben tobzódunk whimzeecal.com

Csillogó elegancia

A felső részen több ragasztót használjunk, így ha megszórjuk csillámmal a tobozt, elegáns díszt kapunk.

Tobozdíszekben tobzódunk missmustardseed.com

Bájos masnival

A hatalmas masnikat tovább díszítik az apró tobozok.

Tobozdíszekben tobzódunk katrinshine.blogspot.it