Strandolás a pandémia idején.

Először csak viccből tette fel a képet az oldalára, ám hamarosan ömleni kezdtek a megrendelések, miután Tiziana Scaramuzzo olasz tervező megalkotta a trikinit. A bikinit egy harmadik résszel, az arcmaszkkal kiegészítő öltözék a jelek szerint az idei nyár slágere lesz.

A hölgy egy kisvállalkozás (Elexa Beachware) tulajdonosa, amely most a bikini-maszk kombinációjával próbálja túlélni a világszerte taroló COVID-19 járványt.

A trikinik akkor kezdtek rajongókat szerezni, amikor Tiziana lányára adta az első terveket, és a róla készült képeket a közösségi oldalára feltöltötte. Az újdonság éppen kapóra jött a hosszú hetek óta bezártságban élő olaszoknak, hiszen az enyhítések megkezdésével már sokan álmodoznak egy kis napozásról, strandolásról. Azt nem tudjuk, hogy mindebből mi valósulhat meg, de abban biztosak lehetünk, hogy a trikinik az idei nyár legdivatosabb darabjainak fognak számítani.

Tiziana megrendelései érthető módon leálltak éppen a nyári szezon előtt, a nő maszkokat kezdett gyártani, hogy életben tudja tartani a vállalkozását. Miután kipattant a fejéből a rendhagyó strandruha ötlete, nem győzi a megrendeléseket fogadni, a vásárlóktól érkező pozitív visszajelzések pedig arra ösztönzik, hogy reménykedve nézzen a jövőbe.

Forrás: www.thesun.co.uk, képek: BackGrid