Melyiket választod?

Bejött az ötlet: a Sulyán cukrászda szuri mousse-a nagy sikert aratott. Bár többen mondták, hogy a koronavírussal viccelődni nem jó dolog, úgy tűnik, hogy az édesszájúak mégis vevők a jópofa termékre. A cukrászda vezetői nem szerettek volna senkit megbántani, csak arra gondoltak, hogy a nehéz időket könnyebb túlélni egy kis humorral.

A rétegzett mousse többféle színben és ízben kapható. 5 vakcina elérhető, mindenki a kedve szerint választhat. A finomságok színes zselével a tetejükön, dekoratív fecskendővel, üvegpohárban kerülnek tálalásra.

Készül valami…?

Közzétette: Sulyán Cukrászda – 2021. március 19., péntek

A citromsárga szuri az Astra Zeneca, ez citromos. A kicsit sötétebb sárga a kínai Sinopharm, ennek ízesítését fehércsoki és passiógyümölcs adja. A zöld vakcina a Pfizerhez tartozik, matcha teás ízzel. A narancssárga orosz Szputynik grapefruitos-homoktövises, a kék Moderna pedig spirulinás, kókusztejjel készült.

Fotó: www.facebook.com/sulyan.cukraszda

Itt nincs regisztráció, nem kell tartani a mellékhatástól és bátran válogathatunk a vakcinák között, sőt akár kombinálhatjuk is őket. Ez jó hír, hiszen olyan fantasztikusan néznek ki, hogy legszívesebben mindegyiket megkóstolnánk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sulyán cukrászda (@sulyan_cukraszda) által megosztott bejegyzés

Forrás: www.reuters.com