Nem átlagfizetésre szabva.

Az alábbi hotelekbe valószínűleg sosem fogunk eljutni, de álmodozni attól még szabad. Ezek a luxus szálláshelyek hihetetlen medencékkel rendelkeznek, hogy még tökéletesebbé tegyék az ott töltött napokat.

1. The Joule Hotel, Dallas, USA

Az egykori Dallasi Nemzeti Bank épületében létesült szálló különleges medencével rendelkezik, amely mintegy „kilóg” a balkonból. A város fölé emelkedő medence a tetőn kapott helyet, így a nyüzsgéstől távol élvezhetjük a frissítő vizet és a napsugarakat.

https://www.instagram.com/p/BBp3hMLxVB-/?tagged=joulehotel

https://www.instagram.com/p/BP59Bm2lkfl/?tagged=joulehoteldallas

https://www.instagram.com/p/BD6CKMGgqEa/?tagged=joulehoteldallas

2. Amirandes Grecotel Exclusive Resort, Kréta, Görögország

A görög ókori paloták inspirálták a luxusüdülő dizájnját. Az olimpiai méretű medence a tenger felé néz, és közvetlenül megközelíthető a lakosztályokból is.

3. Capella Pedregal Resort, Cabo San Lucas, Mexikó

Az üdülőkomplexum lakosztályhoz tartozó privát medencékkel, saját strandokkal és egy óriási medencével várja vendégeit. Öbölre néző panoráma, medencébe épített bár és a mexikói konyha finomságai fokozzák az élvezeteket.

Fotó: www.booking.com
Fotó: www.booking.com
Fotó: www.booking.com

4. Katikies Hotel, Santorini, Görögország

Európa egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Santorini szigetén találjuk ezt az 5 csillagos hotelt, amely egészen különleges medencékkel hívogat. A medencék ugyanis a sziklába vannak vájva, ezek a barlangszerű kis fülkék árnyékosak, ugyanakkor elképesztő kilátást nyújtanak a tengerre.  Akad azért egy 90 méterrel a tenger fölé emelkedő nyitott medence is.

https://www.instagram.com/p/BSQ7Ng5gmpU/?tagged=katiekies

Fotó: hikersbay.com

Fotó: www.architecturaldigest.com

5. Mardan Palace, Antalya, Törökország

A hotel egy hatalmas medencével rendelkezik, amely még a legforgalmasabb napokon sem tűnik zsúfoltnak. Európa egyik legnagyobb medencéjéről beszélünk, de aki nem szeretne itt fürdőzni, az privát medencékben is megmártózhat.

6. Hotel Caruso, Ravello, Olaszország

A medence a festői Ravello legmagasabb pontján – egy, a tenger fölött 350 méterrel emelkedő sziklán kapott helyet. Elképesztő a kilátás az Amalfi partra, az 5 csillagos hotel egy 11. századi, felújított épületben működik.

https://www.instagram.com/p/BjPGpFdhmXL/?tagged=hotelcaruso

https://www.instagram.com/p/zRIcciOJL5/?tagged=hotelcaruso

https://www.instagram.com/p/BjQg1hQBQnP/?tagged=hotelcaruso

7. The Sarojin, Khao Lak, Thaiföld

A tökéletes pihenés színhelye: noha a tengerparton fekszik, a medencéje is van olyan vonzó, mint egy csobbanás a tengerben. A medencében ugyanis több pihenőszigetet alakítottak ki, finom textilekkel, intim területekkel, relaxálásra és pihenésre alkalmas részekkel.

https://www.instagram.com/p/BjWBNuigN5V/?tagged=sarojin

https://www.instagram.com/p/Bh8lEHTHxop/?tagged=sarojin

8. One&Only Reethi Rah, Maldív-szigetek

A Maldív-szigeteken úgy gondolták, hogy lehet még fokozni az óceánparti fekvést, ezért építettek egy luxusüdülőt, amelyben a medence egészen különleges módon a vízben kapott helyet, sőt, még azon belül is találunk még egy medencécskét (ha nem tudjuk követni, érdemes megnézni élőben a helyet… csak néhány évtizedig kell rá gyűjtögetni).

https://www.instagram.com/p/BjtxtXUlLgG/?taken-at=335544968

https://www.instagram.com/p/BjsaVz9htjb/?taken-at=335544968

9. The Oberoi Udaivilas, Udaipur, India

Úgy fest, mint egy királyi palota: a Pichola-tó partján álló szállóban olyan medencéket is találunk, amelyek csak a lakosztályból közelíthetőek meg. Az Ezeregyéjszaka meséibe illő környezetről nem is szólva!

https://www.instagram.com/p/BjsPzC0gnPH/?tagged=oberoihotel

10. San Alfonso del Mar Resort, Algarrobo, Chile

A világ legnagyobb úszómedencéjét is magáénak mondhatja ez a hotel, 1 km hosszú, 35 m mély medencébe csobbanhatunk. Nem csoda, hogy akár kajakozni és vitorlázni is lehet benne!

https://www.instagram.com/p/BgcUL0njpre/?tagged=sanalfonsodelmar

Forrás: www.pandotrip.com