Extra megoldások, hogy bármikor, bárhol koccinthass.

Akár igazi borszakértő vagy, akár csak szeretsz egy fröccsel a kezedben ücsörögni a teraszon, van ötletünk az élmény fokozására! Az alábbi kellékeket arra tervezték, hogy megkönnyítsék a borozgatást bárhol, bármikor.

1. Pohár a strandra

Micsoda ötlet: ennek a pohárnak egy gömb van az alján talp helyett, így könnyedén beállítható a homokba. Sőt, akár havas sípályán is használható! Ráadásul törhetetlen üvegből készült, úgyhogy nyugodtan táncolhatsz mellette mezítláb a strandon.

Fotó: THE BEACH GLASS

2. Tányérka a pohár tetejére

Ha már valaha szembesültél a problémával, hogy milyen nehéz egyik kezeddel egy pohár bort egyensúlyozni, miközben a másik kezedben a falatkákkal teli tányért tartod, akkor itt a megoldás! Ez a zseniális tényárka éppen a pohár tetejére illik, úgyhogy egy kézzel is elbírsz majd vele.

Fotó: TWINE

3. Szívószálas pohár

Viszlát, vörösboros fogak! A beépített szívószál segítségével csöpögésmentesen kortyolgathatod kedvenc vörösborodat, és a fogazatod sem színeződik lilára!

Fotó: OENOPHILIA

4. A neked való borosüveg

Ha minden kinyitott üveget maradék nélkül kivégzel, akkor ezt a borosüveget neked találták ki.  Vagy ez inkább egy pohár? Ahogy vesszük!

Fotó: BIGMOUTH INC

5. Jelölő borospoharakhoz

Ezek az élénk színű jelölőfilcek segítenek megtalálni a borospoharakhoz tartozó gazdákat. Vagy a gazdákhoz tartozó borospoharakat.

Fotó: THE WINE GLASS MARKER

6. Gumi a borosüvegre

Dugó nélkül tartják benn az aromákat, ízeket ezek a szokatlan gumik.

Fotó: WINE CONDOMS

7. Dupla falú fedeles poharak

Ó, azok a nyári esték, egész éjjel a kertben! Milyen jól jön ilyenkor a hűtött fehérbor, a fröccs, feltéve, ha nem döntik fel az önfeledten rohangáló gyerekek. Az előrelátók ilyenkor duplafalú, fedeles poharat használnak.

Fotó: RELIGIOUS GIFTS

8. Borospohár levegőztetővel

Ne koszolj össze két poharat a bor levegőztetéséhez, öntsd a bort rögtön ebbe a trükkös pohárba.

Fotó: DILLON BURROUGHS

9. Hordozható boros tasakok

Ha olyan helyre mész, ahova tilos üveget bevinni, vidd magaddal tasakban a bort! Nem csak dizájnos és vagány ötlet, de igazán praktikus is, ugyanis kiürülés után összehajtogatható.

Fotó: WINE[A]ROO

10. Trükkös borelrejtő táska

Koncert, vagy baráti találkozó? Legyen nálad mindig egy borelrejtő táska!  A belső tasak hidegen tartja az italt, és mellette elfér a telefonod, tárcád, egyéb cuccod is a táskában.

Fotó: TRACEY LUEBBERS

11. Villámgyors jégbehűtő

Nem kell órákig várnod, hogy lehűljön kellemes hőmérsékletűre a bor, ha ilyen jégbehűtőt használsz. A jégzselét tartalmazó tasak 5 perc alatt lehűti, majd órákon át úgy tartja kedvenc italodat.

Fotó: VACU VIN

12. Fonott borhordozó kosárka, poharakkal

Felejtsd el a műanyag poharakat: a piknikek sztárja lehet ez a borosüveg és pohártartó! Egyszerre elbír egy üveg borral és 6 pohárral, ráadásul még mutatós is!

Fotó: ARTLAND GARDEN TERRACE

13. Dobozos bor

Nem csak a sörivók pattanthatnak ki bármikor, bárhol egy dobozt a hűtőből, már dobozos bor is létezik, ha arra vágynál!

Fotó: MANCAN

14. Frissen tartó palack

Ne aggódj, ha nem tudsz meginni egy egész üveg bort! Ez a speciális tartó két hétig frissen tartja a kinyitott bort.

Fotó: MICHAEL LIEBOWITZ

15. Utazótáska borrajongóknak

Minden egyben, ami egy tökéletes naphoz kell: poharak, dugóhúzó, dugó – tényleg már csak a bor hiányzik!

Fotó: amazon.com/Kovot

Forrás: HouseBeautiful