A kutyaőrült pár hatalmas ágyat készíttetett, hogy éjjel mindenki nyugodtan aludhasson.

Chris és Marissa Hughes 8 kutyust vett eddig magához egy menhelyről. A kutyagyerekek természetesen mind a gazdikkal szeretnének aludni, úgyhogy a lelkes párnak nem maradt választása, mint hogy készíttessen egy hatalmas ágyat az állatok (és maguk) részére. Bizonyára már nem bírták tovább, hogy reggel a kanapén ébrednek, mert az éjszakai lökdösődében rendre ők húzták a rövidebbet.

A nem mindennapi bútordarab több, mint 4 méter hosszú, 2 méter széles, és a fejtámlája is közel 2 méter magas. Az ágyat készítő asztalos még a műhelyéből is alig bírta kihozni a bútort, és matracból is kettőt kellett beletenni a nem szokványos mérete miatt.

A gondos gazdik ráadásul az idősebb kutyusokra is gondoltak, ők már nem tudnak olyan egyszerűen felugrani az ágyra, ezért lépcső is készült a bútorhoz. Ezen persze semmi csodálkoznivaló nincsen, hiszen a Hughes házaspár egy non-profit szervezetet is vezet, amely az idős kutyusok boldog életének meghosszabbítását tűzte ki célul. Azon dolgoznak, hogy ezek az állatok ne kerüljenek elaltatásra pusztán azért, mert megöregedtek.

8 eb a gigantikus ágyon

8 eb a gigantikus ágyon

8 eb a gigantikus ágyon

8 eb a gigantikus ágyon

8 eb a gigantikus ágyon

8 eb a gigantikus ágyon Fotók: today.com