Nyugodtan hihetsz a szemednek!
https://www.instagram.com/p/BUiUbh-A84B/
Tulajdonképpen már 2005 óta folyt a gyümölcs nemesítése, de csak most került olyan forgalmazó, amelyik piacra dobja a genetikailag módosított, valóban lenyűgözően egyedi, pink ananászokat. A gyümölcsök megkapták az engedélyt, hogy a kosaradban landoljanak, ha valamivel feldobnád a kerti bulikat, nyári összejöveteleket.
Ezeket az ananászokat arra nemesítették, hogy kevesebb enzimet termeljenek, így az enzimek kevesebb likopint alakítanak át sárga béta-karotinná. A likopin az a színanyag, ami a paradicsomot és a görögdinnyét pirossá teszi, így fogyasztásra teljesen alkalmas, biztonságos.
https://www.instagram.com/p/BO6RtbUgT2Y/
A rosé névre hallgató, halvány rózsaszín húsú ananász állítólag édesebb is, mint hagyományos rokona.
Ugye, hogy nem nehéz ezeket az ananászokat elképzelni valami színes koktél mellé?
Forrás: CountryLiving