Ezzel biztosan nem fogsz mellé!

Ha semmi, de semmi ötleted nincs, és még kevesebb az időd, akkor most figyelj, mert mutatunk egy hasznos és jópofa ajándék ötletet, ami biztos sikert fog aratni.

A törölköző ugyanis fogyóeszköz, mindig jól jön egy – ehhez az ötlethez pedig csak egy törcsit kell beszerezned, és 5 perc alatt tündéri rénszarvast varázsolhatsz belőle.

A legjobb, ha eleve barna vagy drapp törölközőt veszel, ezt pedig a hobbikellék vagy rövidáru boltokban kapható pár aprósággal turbózol fel: kelleni fog 2 szem, egy piros pompon az orrnak, egy kevés szalag a masnihoz, zsenília drótok az agancshoz és esetleg csengőcske azok tetejére.

A törölközőt először is hajtogasd úgy, hogy a csücske két fület formázzon, majd kösd össze masnival, és ragaszd rá (nyomot nem hagyó, kimosható ragasztóval!) a szemeket és az orrot. A zsenília drótokat a közepébe tudod tűzni, hajlítgasd úgy, hogy agancsot formázzanak. Egy kis kártyát, netán verset vagy idézetet mellékelve még személyesebbé teheted az ajándékot.

Ez a jópofa ötlet nem csak meglepetésnek kiváló, de akár a saját törölközőidből is formázhatsz rénszarvast, ami karácsonyi dekorációnak sem utolsó. Ha ottalvós vendégeid lesznek az ünnepek alatt, szintén kedves figyelmesség lehet így előkészíteni a törölközőjüket. Ugye, milyen egyszerű?

Forrás és képek: bumblebeescraftden.blogspot.com