Több, mint adventi látványosság.

Idén is útnak indult a Mikulástroli, és egészen december 23-ig közlekedik a 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 76-os, a 80A és a 83-as trolibusz vonalán. A különleges járművön utazók nem csak a Mikulással és krampuszaival találkozhatnak, de ők maguk is ajándékokat adhatnak át nekik a rászoruló családoknak címezve.

https://www.instagram.com/p/_FSD7EKwtn/?tagged=mikulastroli

A feldíszített, környezetkímélő és akadálymentes Solaris-Škoda trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik. Káprázatos fényeit körülbelül 10 000 db alacsony fogyasztású LED izzóból összeállított fényfüzér biztosítja, emellett különleges, egyedi belső dekoráció gondoskodik az ünnepi hangulatról.

https://www.instagram.com/p/BcXqnrBg_8x/?tagged=mikulastroli

A Mikulásgyár és a BKK közös szervezésében közlekedő Mikulástrolin is leadhatók azok az ajándékok, adományok, játékok, amelyeket a BKK eljuttat a Mikulásgyár manóinak, akik elviszik azokat a hátrányos helyzetű családoknak. Elsősorban megunt játékokat, jó állapotú ruhaneműket, könyveket és egyéb adományokat gyűjtenek.

A Mikulástrolin normál díjszabás mellett lehet utazni, a járatok beosztását az alábbi táblázatban lehet nyomon követni: bkk.hu/apps/menetrend

Forrás: bkk.hu