Bevállalod az állatmintásat?

Sapka, sál, kesztyű, kabát: eddig ezt tartozott az alapfelszereltségünkhöz, ha a hideg időben utcára léptünk. De könnyen lehet, hogy mostantól az orrmelegítőnket sem hagyjuk majd otthon – legalábbis ezt reméli a The Nose Warmer Company (www.nosewarmer.com). A cég többféle dizájnnal készíti termékeit abban bízva, hogy a lefagyott, piros orrok korszakának örökre vége lesz.

Első pillantásra mókásnak tűnnek és másodikra is – most még nehezen tudjuk elképzelni, hogy hamarosan mindenki lila kötött, zsiráfmintás, ’csókolj meg’ feliratú piros, vagy épp skótkockás orrmelegítőben járja majd az utcákat.

A cég ismertetője szerint a fagyos, vörös orrok szinte mindenkit érintenek a világon, így épp itt volt az ideje annak, hogy valaki megalkossa ezeket a különleges darabokat.

Az Egyesült Királyságban működő vállalkozás 3 fontért az egész világon házhoz szállítja a kívánt orrmelegítőt, amely kb. 2800 Ft-ért lehet a miénk (+ a szállítás díja). Persze könnyen lehet, hogy -20°C-ban senkit nem fog érdekelni, hogy viccesen fest, és már idén elárasztják az utcákat a mókás orrmelegítők.

Forrás: www.countryliving.com, képek: nosewarmer.com