Frizuraköltemények.

Nincsenek egyszerű helyzetben azok, akiknek a munkája most szünetel, mert nem tudnak a vendégekkel kapcsolatot létesíteni. Ide tartoznak többek között a kozmetikusok, fodrászok, masszőrök. Ők azok, akik a szépségünkért, testi-lelki megújulásunkért felelnek – járványmentes időben. Miközben mi magunk is nehezen viseljük, hogy most nem mehetünk szépülni, ők sem veszik könnyen, hogy elesnek a fizetésüktől és a vendégekkel való törődéstől, találkozástól.

Ebben a helyzetben van a fodrász Heidi Oley is, akinek azonban a karanténban szerencsére kéznél van a párja. Vagyis inkább a fiú szerencsétlenségére, mert az elszánt lány rajta edz addig is, amíg újra nem készíthet a vendégeinek frizurát. Szegény Geoffrey-t nem kíméli: készülnek a kontyok, copfok, hajfonatok.

A páros láthatóan jól szórakozik a karanténban. A fiú időnként még be is öltözik a frizura stílusában, egyik nap Leia hercegnőnek, másnap mondjuk Amy Winehouse-nak. Oley kreativitása a jelek szerint nem ismer határokat. A hajköltemények nagy sikert aratnak a virtuális térben, így könnyű megjósolni, hogy Heidinek sok új vendége lesz, ha egyszer véget ér a járvány.

Forrás: flopmee.com