Ki ne hagyd, ha mindig is a szigetországba vágytál!

Ha Új-Zéland rajta van a bakancslistádon, akkor a következő ajánlat neked szól! Feltétlenül jelentkezz a most meghirdetett állásra, hiszen a 100 kiválasztott jelölt már az interjúra is meghívással mehet ki. Egy Wellingtonban működő vállalat keres munkaerőt a világ minden részéről, így nincs más dolgod, mint bebizonyítani, hogy érdekel a munka (na és persze, hogy te vagy az ideális a pozícióra), és máris fizetik a kiutazásod költségeit.

A program keretében 100 jelölt kerül meghívásra egy ingyenes egyhetes tartózkodásra, amíg a kiválasztási folyamat tart. Aki tehát kedvet érez magában, annak nincs más dolga, mint meggyőzni a cégvezetőket arról, hogy ő a legjobb választás a software fejlesztő, a kreatív igazgató, a termék menedszer vagy éppen az elemző pozíciójára. Amennyiben ez sikerül, már csomagolhat is, mert interjúk, találkozók és városnézés várja Wellingtonban.

Az érdeklődőknek regisztrálniuk kell (itt: LookSee Wellington) majd kitölteni a jelentkezési lapot. A 100 legreményteljesebb jelölt kiválasztása után indulhat az igazi kaland! Ha kedvet érzel magadban hozzá, március 20-ig jelentkezz.

További információ: www.wellingtonnz.com

Forrás: www.travelandleisure.com