Helló, kezdhetünk?

Mindenki a maga módján próbálja egy kicsit feldobni a karantén egyhangúságát; akadnak, akik kifejezetten a home office-ban dolgozókon segítenének. Egy Észak-Karolinában található farm például állatokat kölcsönöz az unalmas munkamegbeszélésekre – persze csak virtuálisan.

A bérelt egyed – lehet akár szamár vagy ló, tyúk és kacsa is – valamikor a videókonferencia első 5-10 percében jelentkezik be és garantáltan feldobja a hangulatot.

Mára egyre többen megtapasztalhatták, hogy a Zoom-értekezletek nem feltétlenül jelentenek folyamatos izgalmat. Noha remek, hogy a kütyük segítségével tudunk dolgozni és megbeszéléseket folytatni, órákon keresztül mereven nézni a munkatársaink profilját nem feltétlenül tömény élmény.

Ezen segít a farm szolgáltatása, a szamáron kívül számos más állat tud részt venni így a telefonos konferenciákon. Francie és Mark Dunlap a Peace N Peas Farm tulajdonosai szerint Mambo, a mini szamár az első számú sztár: 50 dollárért csatlakozik be az értekezletre.

https://www.instagram.com/p/B_NAlqBpyL-/?utm_source=ig_embed

Az ötlet kétségkívül mókásnak tűnik. Vélhetően megéri a befektetést, ha utána a munka jobban megy és a dolgozók eredményesebbek.

https://www.instagram.com/p/B_Pim6JJOfU/

Dunlapék már egy honlapot is létrehoztak a foglalásokhoz, mert állítólag özönlenek a hívások. Úgy tűnik, hogy mindenhol akadnak munkahelyi tréfamesterek.

Forrás: www.upi.com

A kiemelt kép illusztráció.