Mivel nagyon szerettétek legutóbbi személyiségtesztünket, kerestünk nektek egy újabbat.

Az van, hogy ez is működik… kezdhetjük? Válassz egy fát. Ne gondolkodj sokat, csak bökj rá arra, amelyik a legszimpatikusabb! Az eredményt a kép alatt találod.

fateszt

1. fa: Nagylelkű és erkölcsös. Arra törekszik, hogy a legjobb legyen. Hatalmas ambíciókkal és szilárd normákkal rendelkezik. Keményen dolgozik, de nem önző. Azért küzd, hogy a világot jobb hellyé tegye. Addig szeret, amíg meg nem sérül, de azután sem adja fel. Ennek ellenére csak nagyon kevés ember értékeli, mindazt, amit tesz.

2. fa: Humoros és őszinte. Nagy a felelősségtudata és szívesen törődik másokkal. A munkába mindent belead, szívesen vállalja a munkával járó felelősséget. Nagyon kellemes személyiség és az emberek könnyen megbíznak benne. Jó a humorérzéke és gyors a gondolkodása. Mindig van egy jó sztori a tarsolyában.

3. fa: Okos és elmélkedő, nagy gondolkodó. A gondolatai és ötletei a legfontosabbak a számára. Introvertált, befelé forduló személyiség. Azokkal jön ki jól, akik hajlandóak gondolkodni és tanulni. Sosem felületes. Szeret moralizálni. Megpróbálja azt tenni, amit helyesnek vél, még akkor is, ha a társadalom nagy része nem ért vele egyet ebben.

4. fa: Éleslátó és filozófikus alkat. Nagyon egyedi, szinte egy a millióból. Intuitív, de kicsit szereti kerülgetni a forró kását. Gyakran félreértik, ami nagyon fájdalmasan érinti. Nagy szüksége van személyes térre. Tisztán látja az élet világos és sötét oldalát. A kreativitását azért nem árt fejleszteni. Nagyon érzelmes típus.

5. fa: Magabiztos és független. Jelmondata: “úgy csinálom, ahogy én akarom”. Bízik magában és tudja, hogy maradjon erős a saját és azok kedvéért, akiket szeret. Pontosan tudja, mit akar és nem fél megvalósítani az álmait. Egyetlen dolgot, őszinteséget vár az emberektől. Elég erős ahhoz, hogy elfogadja az igazságot még akkor is, ha fáj.

6. fa: Kedves és érzékeny. Könnyen alakít ki kapcsolatokat másokkal. Sok barátja van, akiknek szereti megkönnyíteni az életét. Rendkívül pozitív a kisugárzása, az emberek teljesen ellazulnak a jelenlétében. Minden nap azon gondolkodik, hogy válhatna még jobb emberré. Érdekes, éleslátó és egyedi figura. Több szeretetre van szüksége, mint bárkinek a világon, kész azokat is szeretni, akik ezt nem viszonozzák.

7. fa: Boldog és nyugodt. Érzékeny és megértő ember. Másokat figyelmesen hallgat, de nem ítélkezik. Úgy gondolja, mindenkinek megvan a maga útja az életben. Könnyen alkalmazkodik az emberekhez és a történésekhez. Ritkán aggódik bármin és gyakran lazul el. Szereti jól érezni magát anélkül, hogy a saját útját szem elől tévesztené.

8. fa: Elbűvölő és energikus. Mókás figura, aki tudja, hogy nevettessen meg másokat. Harmóniában él az univerzummal. Spontán és lelkes. Sosem mond nemet a kalandra. Szereti nem csak meglepni, de gyakran sokkolni is az embereket. Rengeteg dolog érdekli, és ha egyszer valami felkelti az érdeklődését, nem rest mindent megtudni róla.

9. fa: Optimizmussal teli és szerencsés. Hiszi, hogy az élet ajándék, ezért megpróbálja a lehető legtöbbet belőle. Rendkívül büszke mindarra, amit elért. Lelkesen megosztja minden örömét és bánatát azokkal, akiket szeret.