Tesztünk segítséget nyújthat legbelső félelmeid feltárására. Ki mered próbálni?

A félelem természetes reakció mindenre, ami fenyegetést vagy veszélyt jelenthet ránk. Azonban nem mindenkinél ugyanaz az aggodalom forrása: az életünk során szerzett élmények nagyban befolyásolják, hogy milyen dolgokhoz kapcsoljuk – gyakran tudatalatti – félelmeinket.

Először nézd meg az alábbi képet, amely Vladimir Kush szürrealista művész alkotása. Aztán görgess, de ne less! 

Az a dolog, amelyet először kiszúrtál rajta, elárulhatja, mitől félsz igazán. Nézzük sorban:

A kés

Ha a kést vetted észre először, akkor titokban valószínűleg a halálos betegségektől rettegsz. Akik a késre fókuszálnak, általában félnek a szenvedéstől és attól, hogy bármelyik pillanatban meghalhatnak.

A hernyó

Ha a hernyót láttad meg, a paranormális jelenségektől parázol (elnézést). A képnek ezt a részét azok szokták észrevenni, akik az átlagosnál jobban hisznek a szellemvilágban és a természetfeletti jelenségekben.

A pillangó

A pillangót azok látják meg, akiket az életben többször elárultak, és tudat alatt nagyon tartanak attól, hogy ez megismétlődik.

Az alma

Az alma a szeretteink elvesztésétől való félelmet jelképezi. Akik az almát látják meg először, valószínűleg elvesztettek már valaki fontosat, és rettegnek, hogy nem tudják kezelni a fájdalmat, ha ez újra megtörténik.

Forrás: providr