Amikor a kertész lámpája és széke is kizöldül.

Úgy véled, hogy elég zöld a lakásod? Lehet, hogy van pár (sok) szobanövényed, talán kerted is, netán virágos falimatricád, de amit most mutatunk, attól még a szavad is eláll majd: a zöld fű selymessége, a virágok illata, a buja levélhalmaz ezentúl a berendezési tárgyaidból sem hiányozhat. A legújabb lakberendezési trendet látva úgy tűnik, hogy a bútortervezők igazi kertész-vénával vannak megáldva, mert a tervrajzokon minden létező elem szárba szökkent.

Az „élő bútor” lesz az új divat! Funkcionálisak, praktikusak, kényelmesek, mindent tudnak, amit egy bútornak tudnia kell, és öröm rájuk nézni.

Az unalmasnak mondható egyszerű lámpák mostantól akár kaspók is lehetnek:

Fotó: apartmenttherapy.com/Pinterest

Fotó: Fab/Pinterest

Az asztalok és székek lábára vígan futhatnak a szobanövények, de a dohányzóasztal közepén akár a fű is szárba szökkenhet:


Fotó: Decoholic/Pinterest

Fotó: Mother Nature/Pinterest

Fotó: Homes And Hues/Pinterest

Arról még nem beszéltünk, hogy ezek a bútorok és tárgyak az egészségedre is és a kedélyállapotodra is jó hatással lesznek, egy zölddel teli szobában sokkal könnyebb pihenni, relaxálni, feltöltődni, ráadásul a növények kiválóan tisztítják a levegőt, javítják a minőségét, megszűrik a méreganyagokat.

Gyönyörű ez az asztal is, a pozsgásokkal teli aljával:

Fotó: bhg.com/Pinterest

Egyetlen rossz hír, hogy a bútorok többsége még a tervezési fázisban van, így ki kell várnunk, hogy a piacon is debütáljanak az „élő bútorok”!

Forrás: HouseBeautiful