Nemes cél, bevállalós fazonok.

Hallottál már a futónagykövetekről? Ők azok, akik helyetted is vállalják a kilométereket, miközben arra ösztönöznek, hogy életeket mentsél egy új Gyermekrohamkocsi vásárlásával.

Fotó: futas.gyermekrohamkocsi.hu

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat idei célkitűzését – egy új Gyermekrohamkocsi indítását – Te is tudod támogatni az adód 1%-ának felajánlásával, vagy egy futónagykövet választásával, és az általad vélt összeg átutalásával.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt 1999-ben azért hozták létre, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítse az Országos Mentőszolgálat munkáját. A magasan képzett gyermekmentős csapatok hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 18 évben több mint 45 000 bajba jutott kisgyermeken segítettek. A Gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt „felépíteni”, ennek köszönhetően szakmai eredményeik európai szinten is kiemelkedőek. A Gyermekrohamkocsiban az intenzív osztályokéval közel azonos feltételek mellett történik a gyerekek szállítása, így minimálisra csökken a komplikációk veszélye. Jelenleg három régióban három kocsi van szolgálatban, és idén szeretnének még egy kocsit szolgálatba helyezni.

Munkájukat lelkes futónagykövetek segítik: a nagycsaládos anyától kezdve, a hálás apukán keresztül, a mentőápolóig, a színésznőig, a kisdiákig, a doktornőig –csupa nagyszerű fazon, akik a nemes célért futócipőt húzva, fáradhatatlanul végzik önkéntes munkájukat.

Mi megemeljük a kalapunkat előttük, Te pedig az ő segítségükkel tudod támogatni a Gyermekrohamkocsi vásárlását:

futas.gyermekrohamkocsi.hu