Felszállás, program következik!

Idén először indult útnak a Budafoki Pincejárat, amelynek célja, hogy könnyedén megközelíthetővé tegye a varázslatos budafoki pincevilágot. 2017. júniustól minden hónap első szombatján közlekedik.

Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy borászatok mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.

A Budafoki Pincejárattal 1000 forintos jegyárért egész nap használható lesz az óránként forduló busz, amely Budafokon több helyszínen áll majd meg. A megállóknál programok, szolgáltatások várják az érdeklődőket: kóstolhatunk, ehetünk, ihatunk, körbenézhetünk, barangolhatunk, zenét hallgathatunk.

A járatok óránként indulnak, az első járat reggel 10 órakor, az utolsó este 8 órakor indul Budapestről. Jegyek 1.000 Ft-ért kaphatóak, amely korlátlan számú utazást és a helyszíneken különleges kedvezményeket foglal magába.

További információ, menetrend itt: pincejarat.hu