Lehet fokozni az élvezeteket!
Hideg napok, fagyos ujjak – ugyan ki ne vágyna egy fenséges forró csokira? Hogy az élvezet még tökéletesebb legyen, adunk néhány zseniális tippet, ezekkel valóban lenyűgözheted a gyerekeidet, családtagjaidat, kollégáidat!
1. Bögrefedő keksz
Melegen tartja a csokidat, persze csak amíg el nem rágcsálod.
2. Vörösboros forrócsoki
Többé nem kell választanod az isteni vörösbor és a mennyei forrócsoki között.
3. Apró lebegő finomságok
Ehhez először egy csokitányérkát kell készíteni: megolvasztott csokit kell muffinpapírba önteni, majd megfagyasztani. Amikor ez kész, jöhet a belevaló finomság: pillecukor, tejszínhab, ki mit szeretne.
4. Gömbbe rejtve
A hozzávalók lapulhatnak az átlátszó, saját készítésű díszekben is.
5. Egy csipetnyi sóval ízesítve
A bögre peremére először valamilyen ragacsos anyag kerüljön, mondjuk olvasztott csoki vagy sűrített tej, ezt aztán mártsuk sóba, a különleges kombinációért.
6. Mini mézeskalács házikó
Szinte sajnálnánk elropogtatni, annyira bájos ez a kis házikó, ami éppen a bögrére készült.
7. Jöhet bele a házi csokis trüffelgolyó
Egyszerűen dobd forró tejbe, keverd el és már kész is a forró csoki!
8. Turbózd egy gombóc vanília fagyival
Látványnak sem utolsó az olvadó fagyigombóc.
9. Hópihe pillecukorból
Egy kis ügyeskedéssel te is utánozhatod.
10. Ehető, mentaízű kanalak
Egyszerre fűszereznek, kavargatnak és teszik különlegessé a forró csokidat.