Élő kép.

Az utóbbi években számos különleges művészeti irányzattal ismerkedhettünk meg: rácsodálkozhattunk a szobroknak, festményeknek beillő ételelrendezésekre, a cukorvirágok zseniális darabjaira vagy éppen a lehullott levelekből készült alkotásokra.

Most egy egészen különleges irányzatot mutatunk be, a madarak segítségével történő alakzatrendezést. Valójában arról van szó, hogy a szárnyasokat némi elemózsia segítségével a létrehozni kívánt képbe irányítjuk, mindez pedig jól mutat fentről, drónnal videózva.

Az élő madarak bevonásával végzett művészet eddig különös módon senkinek sem jutott eszébe, most viszont egy férfi úgy döntött, hogy magokat szór pontos elrendezésben a földre.

Bár a képek nehezen kivehetőek, talán egy csapat baromfi csipeget, a tyúkok közé egy pulyka is bekeveredett. A megvalósuló kép pedig egy pálcikaember, aki egy labdát tart a kezében.

Ahogy az utcai művészek többsége, úgy a videót elkövető férfi is teljes anonimitásban marad. A felvétel viszont vírusként terjed, rengetegen nézték már meg az interneten.

Forrás: mymodernmet.com