Ritkábban kell öntözni.

Nyakunkon a nyár, de a hobbikertészek ilyenkor sem szeretnék, ha féltve óvott, gondozott virágaik, növényeik kókadoznának. Márpedig a vízhiány az, amit legnehezebben viselnek a növények: elég néha elfelejtkezni a locsolásról, és máris tönkremennek kedvenceink.

Sajnos ezért a nyári hónapokban sok időbe (és pénzbe) kerül az öntözés, legyen szó a pázsitról, a veteményesről, vagy a balkon növényekről. Magyar fejlesztők évtizedes munkájának köszönhetően viszont már elérhetővé vált egy olyan termék, a Water Retainer-VízŐr, amely növeli a növények szárazságtűrő képességét illetve csökkenti az öntözési költségeket.

Használatával időt, pénzt takaríthatunk meg, ritkábban kell locsolnunk, javíthatjuk a talaj termőképességét és ízletesebb zöldségeket szüretelhetünk.

A talajba eső vagy öntözés formájában bekerülő víz leszivárog a talaj mélyebb rétegeibe, víztartalékot képezve a növényeknek. A víztartalék párolgás során – talajpára – folyamatosan csökken. Ezt a talajpárát a növények nem tudják hatékonyan hasznosítani.

A Water Retainer-VízŐr viszont segít a növényeknek a talajban lévő víz hasznosításában. Hatása abban rejlik, hogy mivel vonzza a vizet, a kapillárisokon felfelé áramló talajpárát megköti és vízcseppeké alakítja. A vízcseppek formájában tárolt nedvesség már felvehető a gyökérzet számára.

Nyerj Water Retainer-VízŐr-t!

A játékban résztvevők között az Aqua Agro Kft. felajánlásában 3 doboz 100 ml-es (100 m2-re elegendő) Water Retainer-VízŐrt sorsolunk ki 2018. június 4-én.

Mit kell tenned, ha szeretnél játszani?

1. Lájkold a Termeszeti facebook oldalát

2. Add meg a helyes választ egyetlen kérdésre itt: https://bit.ly/2sbQe2U

A kérdés megválaszolásához segítséget a vizmegtarto.hu oldalon találsz.

A nyereményjáték 2018. május 28-től június 3-án éjfélig tart, sorsolás 2018. június 4-én!
Lebonyolító a Termeszeti.hu kiadója. A nyertest a Facebookon keresztül értesítjük, a nyeremény készpénzre nem váltható át, kézbesítéséről pedig a vizmegtarto.hu gondoskodik.

Jelen promóció nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a Facebook nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi.

Sok sikert a játékhoz!